A víz az egyik legfontosabb lételemünk! Minden jog fenntartva! Alle Rechte vorbehalten! All rights reserved!
A méz, a virágpor, a propolisz, a fahéj és a fokhagyma népszerűsége egyre nő!

Keresés a honlaponBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

HÍREK
A 450.000. látogatóm tiszteletére
- 2017.11.07.

Vörösmarty Mihály

Szózat

Hazádnak rendületlenül
Légy híve, ó magyar;
Bölcsőd az...

továbbNem porzik!
- 2012.05.22.


A humuszban gazdag, vízzel kellőképpen ellátott talaj nem porzik!

továbbÉlelmiszer és ivóvíz
- 2012.04.12.


Földünk lakosaiból legalább egy milliárd ember éhezik, közel 1,5 milliárd ember nem jut tiszta ivóvízhez, miközben a Föld termékeinek 80 %-át, a lakosság 20 %-a élvezi...

Német-, osztrák kórházakban, óvodákban, iskolákban, idősek otthonában "kezelték" a vizet, (fizikai- és kémiai szűrés, Edelstahl vezetékek, és tartályok alkalmazása), mely eljárásokat követően ugrásszerűen növekedett az egészséges emberek száma. A betegágyakon fekvők sokkal gyorsabban gyógyultak...

továbbÁrvíz- és aszálykár
- 2010.06.04.


Általában tavasszal-, vagy zöldáradáskor az árvíz- belvíz kártétele folytán szinte elúszik-, majd nyár közepén és végén kiszárad Magyarország!

Megoldási javaslat: baloldali menüsor: a VJ-XI. sz, a VJ-VII. sz. víztározók, továbbá a Balaton, Velencei tó...

továbbSzékely Himnusz
- 2013.07.20.

Csanády György (1895-1952) 1921-ben írta a költeményt, zenéjét Mihalik Kálmán szerezte

Ki tudja merre, merre visz a végzet,
göröngyös úton sötét éjjelen.
Vezesd még egyszer győzelemre néped,
Csaba királyfi csillagösvényen.

Maroknyi székely porlik, mint a szikla,
népek harcának zajló tengerén.
Fejünk az ár, jaj, százszor elborítja,
ne hagyd elveszni Erdélyt, Erdélyt Istenem!
Csanády György

továbbArany János
- 2007.06.19.


Bolond Istók - (1873)
második ének 7. versszak

"És engem akkor oly érzés fogott el...
A szőlős gazda is, az egyszeri,
Magánkivűl s őrjöngve kacagott fel,
Látván, hogy szőlejét a jég veri,
Dorongot ő is hirtelen kapott fel,
Paskolni kezdé, hullván könnyei:
No hát, no! Így kiált; én Uram Isten!
Csak rajta! hadd lám: mire megyünk ketten?"

továbbPerspektíva?
- 2012.07.25.


Kínai közmondás:

Kövess egy kutyát; a szemétdombra jutsz,
kövess egy tigrist; a dzsungel ura leszel...

tovább


Motto: a jót soha nem késő elkezdeni.

(Amit másoknak adtam, az nem vész el!)


Tisztelt Olvasó!

Véleményem szerint nem a válogatott játékosállomány, nem is a szakvezetés okolható, - az esetenként kínos sportteljesítményekért-, hanem az élsportolóinknak-, pláne a focistáknak a roppant szerény táplálása, valamint hiányos oxigénellátása. (L.: 90-95 perc intenzív igénybevétel + a stressz-hatások tömege + a túlhajszolt életmód, a helytelen edzések.)
Ételeinknek, italainknak a beltartalmi értékeivel és a levegő minőségével vannak nagyon komoly gondok!
Nem csupán arra gondolok most, hogy - az utóbbi két évtizedben-, mi lettünk az EU-élelmiszer-szemetének az egyik lerakóhelye. Sőt nem is arra, hogy az utóbbi évtizedekben többször is kikiáltották Budapestet, az EU egyik legszennyezettebb levegőjű városának.

Egyesek nem akarják elhinni a fentieket, pedig a cáfolhatatlan jelek, egyértelműek. Ebbe az irányba mutatnak!
Egyre sürgetőbben.
A Budapesten és a vidéki nagyvárosokban lakók, az élsportolók oxigénhiányos környezetben élnek!

A légszennyezés miatt, oxigénszükségletüknek csupán egy töredékét kapják meg. L.: Budapest Főváros és térségének intenzív fejlesztései: fejlesztesei_9qVn

Az ember élete, testi-lelki ereje, idegrendszeri tartása attól függ, hogy mikor mit eszik-iszik és milyen minőségű levegőt szív be.

Az ember által elfogyasztott növényi- és állati termékek beltartalmi értéke viszont attól függ, hogy milyen minőségű takarmányokkal etetjük-, milyen beltartalmi értékű vízzel itatjuk az állatainkat.

A természetes állapotban elfogyasztott növényeknek, vagy a takarmánynövényeknek a beltartalmi értéke attól függ, hogy mivel kezeljük a termőtalajainkat, ill. a kultúrnövényeinket.

Itt csupán kiemelem; vajon hányan tudják- és ha igen, hányan fogyasztják rendszeresen a dióbelet, amely legalább 72 féle betegség leküzdésében segít. Erősíti a szervezetet! Őseink így emlegették: Isten patikája! L.: a_dio_csodalatos_hatasa_a_szervezetunkre_7cL3

Kérem ne vegye rossz néven, ha kimondom: a poratkák teszik tönkre az arcbőrünket, a hajunkat, a tüdőnket, a testfelületünket. Egy g. porban legalább 15.000 poratka él. (L.: lenti képek.)

Magyarország-Portugália: 3:3
(EB-selejtező 2016. 06. 22-én Fro.)
Magyarország-Ausztria: 2:0
(EB-selejtező 2016. 06. 14-én Fro.)
Magyarország-Norvégia: 2:1
(2015. 11. 15 EB-pótselejtező)
Norvégia-Magyarország: 0:1
(2015. 11. 12 EB-pótselejtező)
Finnország-Magyarország: 0:1
(2015.06.13. EB-selejtező)
Magyarország-Görögország: 0:0
(2015.03.29. EB-selejtező)
Magyarország-Finnország 1:0 (2014.11.14 EB-selejtező)
Románia-Magyarország 1:1
(2014.10.11 EB-selejtező)
Magyarország-É.Írország 1:2 (2014.09.07. EB-selejtező)
MAGYARORSZÁG-IZRAEL 2:1
(2014.07.25. Utánpótlás válogatott: EB-selejtező!)
Magyarország-Románia 0:3
(2013, EB-selejtező.)
Magyarország-Hollandia 1:8
(2013, EB-selejtező.)
Magyarország-Albánia: 0:2
(2013 utánpótlás válogatott)
Magyarország-Finnország: 1:2
(2014 barátságos mérkőzés.)
Magyarország-Dánia 2:2
(2014. 05.22. barátságos mérkőzés.) A II. félidőre nagyon elfáradt a magyar csapat. (L: lentebb; sav - bázis egyensúly figyelmen kívül hagyása!)
Magyarország (utánpótl. vál.) - Anglia C-válogatott: 4:2
(2014. 05. 27-én)
Magyarország-Ausztria 1:3
(utánpótl. vál. 2014. július EB- selejtező.)
Magyarország-Portugália 1:6
(utánpótl. vál. 2014. július EB- selejtező.)

Anglia-Magyarország: 3:6
(1953. 11. 25-én, magyar játékosokkal, magyar edzővel.)

Magyarország - Brazília: 4:2 (1954.06.27. VB-negyeddöntő/Bernben. Puskás sérülés miatt nem játszott.)


Az emberi szervezetben, (a létfontosságú, azaz a testi-lelki erőt adó) táplálékoknak egyszerre, egyidőben kell rendelkezésre állniuk ahhoz, hogy az aminósavak, enzimek, vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok be tudjanak épülni a szervezetbe. (Ezek serkentenék egymás hasznosulását,ha egyidőben, egyszerre lennének jelen a szervezetünkben.) Ez biztosítaná a szervezeti szilárdságot!
Német kutatók szerint; a jelenleg ismert emberi táplálékok közül, erre a csodatételre!, csak és kizárólag a méz és a virágpor együttes fogyasztása képes. Természetes anyagokat kell fogyasztani.

Nem tablettákat!


Bizonyára nem a véletlen műve az, hogy a méz az egyetlen emberi- táplálékféleség, amely nem romlik meg. (Az ásatások során találtak 4.000 éves, fogyasztható mézet!)
Vajon hányan ismerik a világhírű Manuka mézben rejlő természetes antibiotikumok jótékony hatását? A mézben legalább 190 féle tápanyag van, melyeknek mindegyike pozitívan hat az emberi szervezetre! L: o=a_vilaghiru_manuka_mez____B5R2

A C-vitamin: neves német és ausztrál tudósok azt állítják; a citrom, (a nélkülözhetetlen C-vitaminon túl), több ezerszer nagyobb táperőt, a lappangó gyulladásokkal szemben komoly, egészségügyi védőhálót! képvisel, mint a „modern” un. karcinogén gyógyszereknek kikiáltott termékek… A C-vitamin vízben oldódó vitamin. A levegővel érintkezve gyorsan oxidálódik. A C-vitamint a szervezet nem képes tárolni, ezért annak rendszeres fogyasztása; egyik nagyon fontos napi teendőnk!

Bizonyára nem kerüli el a figyelmét az élelmezésért felelősöknek a köles, mely tápérték tekintetében páratlan és mással ki nem váltható gabonafélénk. A világ népességéből legalább 2 - 2,5 milliárd embernek a köles a kenyérgabonája. Főként Ázsiában! Kérem nézzék meg azokat az embereket, hogy mennyire erősek, kitartók, strapabírók. Idegrendszerük sziklaszilárd.

Az bizonyára ismerős a T. Olvasó előtt, (edzők!, csapatorvosok!, kapitányok!), hogy szervezetünkben a csontos váz életképes fenntartásához, csontrendszerünk fejlődéséhez és napi fenntartásához, a csontozat két legfontosabb szervalkotó elemének, a Kalciumnak és a Foszfornak 2:1 –es arányban kell lennie egymással. Amennyiben ez az egyensúly felborul, - a kívánatos arány helyreállítása érdekében-, a többletben lévő szervalkotó elemből a felesleg kiürül.

Tehát hiába szedjük a sokat reklámozott Kalcium tablettát, ha nincs elegendő
f o s z f o r
a szervezetünkben. A felesleges Kalcium ki fog ürülni!
Csakhogy a nagy bajt az okozza, hogy a Kalcium csak 2:1 – es arányban képes kiürülni. Azaz még tovább fokozódik a Foszfor hiány. Ennek következménye a csontritkulás, a laza szervezeti fejlődés, a kitartás- és strapabírás hiánya, a csontok hirtelen törése, az általános gyengeség, (futballistáknak ezért fogy el a kapu előtt a góllövéshez szükséges ereje), az ízületek és inak fáradékonysága, a váratlanul fellépő bénulás, vagy haláleset. L: o=kenyergabonank:_a_koles_zpWJ

Van még valami; ez a méz és a fahéj együttes fogyasztása, L: képek és itt:
a=ausztriaingatlan&o=a_mez_es_a_fahej_meggyogyitja_az_embert_I059

Kérem, ez a néhány sor arról szól, hogy a focisták és más élsportolók táplálása vonatkozásában, azaz a „felvevő” oldalon vannak komoly gondok. (L: hirtelen rosszullét a pályákon, vagy a vízben!). Tehát nem az edzésadagokkal van baj!

Némiképpen szemléltetve a dolgot; kérem értsék úgy, hogy táplálékellátás tekintetében, az Önök rendelkezésére áll egy 3 liter befogadó kapacitású "edény", melyből max. 2 litert használnak ki. Az edzéseken, - ezen „fogadó oldalba”-, szeretnének beletölteni 4 - 5 liternyi mennyiséget. Mondják meg, - legalább önmaguknak-, hogy miért?

Sajnos sokan nem ismerik-, vagy nem veszik komolyan a nélkülözhetetlen sav- bázis egyensúly szigorú betartását.
Az emberi szervezet elsavasodása, legalább 16 - féle betegség kialakulásáért felelős! (L: képek)
Képzelje el a T. Olvasó; az ellenfél kapuelőterében szorgoskodó játékosainkat, akikben az elsavasodás miatt, legalább 6-8 - féle alattomos betegség lappang. Ezek a lappangó betegségek veszik el a játékosoktól, az átütő erőt! Értsék ezt úgy, hogy focistáink, (más élsportolóink!). egy - egy, legalább 15-25 kg-os koloncot cipelve futnak a labdával, vagy a labda után.

Tisztelt Olvasó!

Természetesen egyáltalán nem közömbösek számomra a szerzői jogaim, ezért ezen a weboldalon figyelemfelkeltő információkat adok közre. Tehát a fogólapokat itt nem vetettem papírra! Azt is ki szeretném mondani, hogy a fentebb vázolt munka nem uniformizálható, ezért azt egyénre kell szabni. Az egyéni foglalkozások mintegy 1-3 éven át tartanak. Tehát arra kérem a T. Olvasót; e sorok elolvasása után ne gondolja azt, hogy Ön már mindent tud, mert ez messze nem így van.
Megjegyzem: a fentiekben az egyik legjobb dolog az, hogy nem igényelnek beruházást! "Csupán" szellemi befektetésről van szó.
E-mail cím: vargajan419@gmail.com
Nem kötelező olvasmány:
Senki ne gondolja, hogy a véletlen műve az, hogy Magyarország vezeti az EU Negatív EGÉSZSÉGÜGYI listáit!
(Legfrissebb adatok szerint, hazánkban évente legalább 70 ezer új rákos megbetegedést regisztrálnak.
Miért? Egyrészt azért, mert Európa élelmiszer-szemetének egy jelentős hányada, sajnos hazánkban landol! Másrészt; a dolgok úgy függenek össze, (említettem is már), hogy a hús, tej, tejtermék, tojás, pékáru, zöldség-gyümölcs, stb. beltartalmi értéke attól függ, hogy mivel etették-itatták haszonállatainkat, vagy mivel "kezelték" a termőtalajokat, vagy a növényeinket.)


Figyeljék meg alaposan, a rengeteg pénzért megvásárolt külföldi futballistáinkat; néhány hónap elteltével a kapu előtt kapkodnak, lámpalázasak, görcsölnek, sok esetben eredménytelenek. Gondolom; ezek után nem nehéz kitalálni, hogy miért.

Tévedés ne essék; bármely egészséges hús-, tej-, sajt-, vagy tojásétel bármikor fogyasztható, ám azokat (lehetőleg) azonnal közömbösíteni kell. Lúgos kémhatású anyagokkal! (Gyümölcs- és zöldségfélékkel, szódabikarbónával, uborkával, mazsolával, fügével, stb.) A gyors közömbösítés létfontosságú azért, hogy a savasság által serkentett mérgező anyagok, minél rövidebb ideig károsíthassák szervezetünket.

Senkinek sem tanácsolom, hogy a stresszes körülmények között tartott állatoknak fogyassza a húsát, a tejét, a tejtermékeit, vagy a tojás-ételeket.
Az állatokban, - "a rossz tartáskörülmények miatt-, felgyülemlett stressz-termékek" elfogyasztása, negatívan hat az ember szellemi- és fizikai teljesítményére!

Kérem a T. Olvasót, hogy erre az intelemre különösképpen figyeljen oda.

A képekhez fűzött kommentárokban; - közérzetjavítóként -, említem a csokoládéféleségeket. Ám azok mindegyike enyhén savas kémhatású! Ezért azokat is közömbösíteni kell!

A legendás Aranycsapatunk ékesen bebizonyította már azt, hogy nem azért kell felértékelni a focistát, mert az holland, német, olasz, spanyol, brazil, vagy éppen más nációból jövő játékos, vagy edző. Hiszen mind a 11 játékosunk magyar volt! Nemde?
1953. 11. 25-én, - 63 évvel ezelőtt játszottuk le-, a felejthetetlen londoni 3:6 - os győzelemmel végződött mérkőzést. Idegenlégiósok nélkül, magyar edzővel nyertünk!


Kérem a T. Olvasót: senki ne gondolja azt, hogy orvosaink felkészültségében, van a hiba. Nem! Sőt azt kell mondjam, hogy a magyar orvosok szinte párjukat ritkítják az EU-ban.
Összefoglalva:
Amíg meg nem tanulják mit igyanak, egyenek, - tehát azt, hogy miként kell táplálni a futballistáinkat és más élsportolóinkat, nem lesznek, - a nemzetközi porondon is komoly helytállásra képes-, jó csapataink! Sem fent, sem lent. (+ a friss és elegendő oxigén!) Biztos vagyok abban is, hogy a családi asztaloknál és a menzákon is figyelniük kellene az itt felvázolt információkra. Ezek a dolgok nem kampányjelleggel működnek! Ezek a nap 24 órájában folyamatosan velünk vannak. Ébrenlét-, avagy alvás közben. Serkentenek-, vagy pusztítanak bennünket. Mindez rajtunk múlik.

Kérem a T. Olvasót, engedje, hogy megismételjem: a táplálékok beltartalmi értékeivel, a szervezetbe bevitt folyadék minőségi paramétereivel és a krónikus oxigénhiánnyal vannak nagyon nagy bajok, ezért azokat kell orvosolni. Mielőbb!

Egyébként a fentebb vázoltakat, évekkel ezelőtt megírtam az un. illetékesnek, aki 3,5 hónap múlva megköszönte levelemet. Gyanítom; nem értette meg a lényeget.

L. még: olvasmány a mézről és a GMO-ról. (Kissé lentebb!)


Köszönöm a T. Olvasó megtisztelő levelét és az észrevételeket. Azokra igyekszem mielőbb válaszolni.

Szerzői jogvédelem:

A www.ausztriaingatlan.shp.hu honlap, - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1. § (1) bekezdése értelmében-, szerzői műnek minősül, így annak minden részlete szerzői jogi védelem alatt áll. A tv. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a www.ausztriaingatlan.shp.hu honlapon található szöveges és egyéb megoldások, ill. a számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása.
Azzal, hogy belép a www.ausztriaingatlan.shp.hu honlapnak valamely weboldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó.
A www.ausztriaingatlan.shp.hu honlapon található tartalom Varga János kizárólagos szellemi tulajdona. A honlap tulajdonosa fenntart minden-, a weboldalak bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, vagy terjesztésével kapcsolatos-, jogot. A weblapokhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik!
A honlapomon található információk felhasználása azonban lehetséges, amennyiben ezt a kívánságát Ön, előzetesen kérelmezi a: vargajan419@gmail.com e-mail címen.
Írásbeli hozzájárulásomat követően, Önnek minden idézet-, ill. egyébirányú hasznosítás során, - félreérthetetlen, világos megfogalmazással-, eredeti szerzőként megjelölve!, hivatkoznia kell az www.ausztriaingatlan.shp.hu honlapra! A honlapomról pontatlanul-, vagy a szövegkörnyezetéből kiragadott idézetekért, ill. adatokért a fenti honlap tulajdonosa felelősséget nem vállal.
Mindezeken túl, a jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Varga János a honlap tulajdonosa bárkivel szemben követelheti a jogsértés azonnali abbahagyását, valamint felmerült költségeinek-, vagy kárának megtérítését! Az öröklésre vonatkozó jogfolytonosságnak a lányom és a fiam a kedvezményezettei!

Lejegyezte:
Varga János
okl. agrármérnök - méhész

Bővebben:
Erő, egészség, szépség:
a=ausztriaingatlan&o=mez_viragpor_propolisz_szepsegapolas_2008
Isten patikája a csodálatos dió:
a_dio_csodalatos_hatasa_a_szervezetunkre_7cL3
A méz csodálatos hatása az emberi szervezetre:
http://ausztriaingatlan.shp.hu/hpc/web.php?a=ausztriaingatlan&o=mire_kepes_a_mez__I4Ex
Élet, erő, kitartás, szépség, egészség:
http://ausztriaingatlan.shp.hu/hpc/web.php?a=ausztriaingatlan&o=meheszeti_termekek_es_eszkozok___2009_HQkW
Jó esélyek vannak víz- és pénzgondjaink tartós rendezésére:
o=a vj vii sz és a vj xi sz viztarozó wo9z
Szarvasgomba kincskeresők:
a=ausztriaingatlan&o=szarvasgomba_kincskeresok_hazankban_TkW8
Itt járt Mátyás Király!
a=ausztriaingatlan&o=itt_jart_matyas_kiraly_mhLL
A kígyóméreg ellenszéruma:
a=ausztriaingatlan&o=a_kigyomereg_ellenszeruma_6YYq

Olvasmány a mézről:

A méz körülbelül 190 tápanyagot tartalmaz: többek között 19 aminosavat, 33 ásványi anyagot, 11 vitamint, enzimeket. A méz az olyan természetes édes termékek közé tartozik, amely normális esetben, a termelés helyétől, azaz a kaptártól a fogyasztóig semmiféle módosuláson nem megy át.
Rendkívül értékes táplálék! Szőlő- és gyümölcscukrot tartalmaz, amely molekulaszerkezetének minden átalakítása nélkül beépíthető a szervezetbe. Kalória értéke rendkívül nagy. Megtalálhatók benne a szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelemek: kalcium, foszfor, magnézium, klór, nátrium, kén, jód, vas, kobalt, réz, cink, kadmium, mangán, alumínium, stb. melyek igen fontos szerepet játszanak az életfolyamatokban. A legtöbb vitamin a mézben fordul elő: B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, A-, E- vitaminok különböző arányban találhatók benne.

A mézben lévő hormonok mint a szívműködést és a vérkeringést szabályozó faktorok játszanak szerepet, óvják a vesét és a májat. A legújabb kutatások szerint vérnyomást csökkentő hatása is van. Fékezheti a rák elterjedését a szervezeten belül. A méznek sebek, gyulladások gyógyításakor tapasztalt baktériumölő hatását már ősidők óta ismerik. Számos veszedelmes baktériumot tudunk legyőzni a segítségével. A méz ma is megkülönböztetett tápanyag, amely a terhes anyák, csecsemők és kisgyermekek táplálásában óriási jelentőségű. A méz rendszeres fogyasztása teljesítménynövekedést, az egész szervezet jó kondícióját, betegségekkel szembeni ellenállóságát eredményezi.

Kiváló édesítőszer, sokkal egészségesebb, mint a mesterséges édesítőszerek vagy a kristálycukor. Egyszerű cukrai könnyen, gyorsan felszívódnak, nem raktározódnak a szervezetben, ezért nem hizlal. A mézben előforduló savak javítják az emésztést, fokozzák az étvágyat.
Összehasonlítás: 1 kg mézben található tápanyag egyenértékű 1,6 kg marhahússal, vagy 50 db tojással, 25 db banánnal, 40 db naranccsal.
A felnőtt ember számára a legmegfelelőbb napi adag 100 g, de legtöbb 200 g, arányosan elosztva: reggel 30-60 g, a nap folyamán 40-80 g, este 30-60 g, két órával étkezés előtt, három órával étkezés után. A 3 éven aluli gyerekek napi adagja körülbelül 30 g.

A GMO - ról:

Pusztai Árpád professzor, a skót tudományos akadémia tagja, skóciai laborjában génmódosított burgonyával etette a kísérleti patkányait - mesélte a BBC-ben - erre az állatok teljesen degeneráltak lettek, egészségkárosító hatásokra figyeltek fel, immunrendszerük legyengült, a génkezelt burgonyával etetett patkányok szervei: mája, szíve, agya a normálisnál kisebbek voltak. Tévedés kizárva: Pusztai az Aberdeeni Egyetem vezető patológusával (kórbonctani szakorvosával) dolgozott együtt, akinek a saját szakterületén 37 éves tapasztalata volt.

Genetikailag módosított élőlény: (angolul Genetically Modified Organisms vagy röviden GMO)


Mi magyarok ilyen környezetben is tudnánk élni és dolgozni...

Hosszú Katinka 3 aranyérem és egy ezüstérem tulajdonosa, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Hosszú Katinka úgy veri a világot, hogy azt öröm nézni! Hálásak vagyunk neki ezért is és azért is, hogy hazatért...

Hosszú Katinka 3 aranyérem és egy ezüstérem boldog tulajdonosa a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Kozák Danuta három aranyérem boldog tulajdonosa a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Szász Erika aranyérmes, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Szilágyi Áron aranyérmes, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Szabó Gabriella és Kozák Danuta aranyérmes, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Imre Géza ezüstérmes, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei albumomban

Cseh László ezüstérmes, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Márton Anita bronzérmes, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Kapás Boglárka bronzérmes, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Kenderesi Tamás bronzérmes, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

Boczkó Gábor, Rédi András, Imre Géza, Somfai Péter bronzérmes, a 2016. 08. 05-21 Riói Olimpia érmesei között

2016.01.22-én EB-aranyérmes lett Belgrádban a női-póló válogatottunk

A 2016-os EB győztes Portugáliával döntetlent játszó nemzeti 11

Foci: EB-selejtező Fr. országban. 2016. 06.14-én 2:0 - ra vertük Ausztriát!

2016.01.22-én EB-bronzérmes lett Belgrádban a férfi-póló válogatottunk

A tiszta, egészséges víz éltető elem...

Ahol a vad jól érzi magát, ott az ember is megél...

A sportolók házastársai is sokat vállalnak...

Rizst és kölest termelnek a hegyoldalban, különben éhenhalnának...

Folyamatosan figyeljük a vadon élő állatok társas viselkedését...

A férfi kézilabda válogatott csapatunk és a szakvezetés jó, azonban...

Női kéziseink szinte világverők már...

A női kézilabda válogatottunk sokkal jobb eredményre is képes...

Női kosárlabdázóink élcsapata

Király Gábor a 107 szeres Magyar A Válogatott, aki szinte csodákra képes...

Gera Zoltán a kulcsember!

Röplabdások

A magyar úszóválogatott 2014. 07.25-én. Ők a jó példa/ L. még: a víz szerepe az ember szervezetében...

Cseh László 3 aranyat is nyert Svájcban 2016. 01. 22

Mercedes-Benz Kosárlanda Akadémia 2015/2016 Kecskemét...

Legalább 16 féle súlyos betegséget okoz a sav- bázis egyensúly felborulása! (Ezt egyetlen étkezéssel is "el lehet érni.") Tehát ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

Az anyatej- és az anyai szeretet rendkívül fontos és egy életre kihat...

Az anyai szeretet nyugalmat és békességet ád. Anyatej nélkül nem szabadna gyereket nevelni!

Rendben van a sav-, bázis egyensúlya...

Puskás Ferenc a kapitány és a sokszoros gólkirály... Az egész világon öregbítette hazánk jó hírnevét! Köszönet és hála érte.

A legendás Aranycsapatunk!... (L: lentebb.)

Amennyiben nem szenved eszenciális táplálékhiányban, hatalmas energiát mozgósítva rohan a kapu felé és gólt is lő...

Magyarországon évente 131.600 ember hal meg. Az éves fogyás közel 40.000 fő. Ezzel negatív listavezetők vagyunk az EU-28 tagországa között!

A méz- és a fahéj; nem remélt fogyás következett be, miközben az életerő ugrásszerűen nőtt! Az izomkötegek, inak, ízületek rugalmassága növekszik, a fájdalom csökken, az inak görcsölése megszűnik...

Alultápláltság esetén a kapu előtt fogy el a lelki-testi erejük...

A víz szerepe: az emberi szervezetnek egészséges, tiszta ivóvízre van szüksége! Napi 30 ml/testsúly kg-ra vetítve...

Poratka, felnagyított kép. Az arcbőr elöregedéséért és a légutak izgatásáért felelősek! Picinyek: 1 g porban cca. 15.000 db él...

A legendás Aranycsapatunk! 1953-ban, - 60 évvel ezelőtt játszottuk le-, a felejthetetlen londoni 3:6 - os mérkőzést... Idegenlégiósok nélkül, magyar edzővel nyertünk!

Választék és kínálat...

Ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

A VB zárómérkőzése 2014.07.13-án. (A német Elnök, (Orbán Gáspár mögött), éppen azt álmodja, hogy győzött a csapata...)

2014.07.13-án Németország negyedszer lett világbajnok...

Érkezésükkor nem felelt meg a szálláshely, nem volt jó a koszt sem, ezért vásároltak egy nagy házat. Berendezték és ott laktak, ott étkeztek... Közben legyőzték a világot!

Méz...

Poratka: az apró porszemcséken utaznak be az ember tüdejébe... (Hihetetlen sok kárt tudnak okozni!)

Az arcbőrön, a hajban, szakállban, szemöldökben, fülszőrökben élősködnek. Az apró porszemcséken utaznak be az ember tüdejébe...

Poratka (felnagyított kép). Hihetetlen szapora- és kártékony élősködő. 1 g porban 15.000 db él. A porszemcséken tömegével utaznak az ember tüdejébe...

Nem lehet eléggé hangsúlyozni; ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

A tiszta ivóvíz is nélkülözhetetlen: napi 30 ml testsúly kg-ra vetítve!

Sok száz virágról gyűjtik be az éltető virágport.

Méhek nélkül soha nem juthatna hozzá az ember, ezekhez a csodákra képes virágalkotórészekhez...

Méz...

Méz...

Almás méz... (Nem kell feltalálni azt, amit már évezredek óta ismer az emberiség)...

Lépesméz: javítja a légzést, (oxigénfelvétel!), kezeli a torokfájást, nyugodt- mély alvást generál...

Virágpor...

Virágport gyűjtő méhecske. Sok száz virág pollenjét gyűjtik össze nekünk. (Fűben-fában orvosság!)...

Virágpor...

Virágpor...

Ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

A piramis alján - közepén lévő termékekből kell sokat fogyasztani! Ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

Heltai J.: Az élet szép! Hát tenéked magyarázzam?

Mindent kövessenek el annak érdekében, hogy a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartsák...

Amennyiben nem szenved táplálékhiányban, hatalmas energiát mozgósítva rohan a kapu felé és gólt is lő...

A vér pH-értéke: 7,37-7,43, az emésztőnedveké: 8. Tehát, ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

Az esszenciális táplálékhiány nem várt rossz erőállapotot idéz elő...

Alultápláltság esetén a kapu előtt fogy el a lelki-testi erejük...

Méz+virágpor+citrom+fokhagyma+fahéj+dió... Marad lelki és testi ereje a kapu előtt is...

Az ember sem terhelhető a végletekig...

Méz+virágpor+viasz+propolisz+citrom+fokhagyma+fahéj+dió... Marad lelki és testi erejük...

Jede Krankenheit beginnt mit einer Übersauererung! Minden betegség a túlsavasodással kezdődik! (Ez a kép legalább 16 féle súlyos lappangó betegségre hívja fel a figyelmünket.)

Mézescsoki; boldogságérzet a kimerült, agyonhajszolt focistáknak. Hihetetlen jó hatással van az emberi szervezetre: . Linné istenítette, ezért adta neki a Theobroma, azaz „az istenek eledele” nevet

Ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

Biotermesztés az EU- fejlettebb tagállamaiban...

Mézescsoki; Theobroma=Istenek eledele. Boldogságérzet a kimerült, agyonhajszolt élsportolóknak...

Mézescsoki; boldogságérzet a kimerült, agyonhajszolt focistáknak. Hihetetlen jó hatással van az emberi szervezetre: . Linné istenítette, ezért adta neki a Theobroma, azaz „az istenek eledele” nevet

Mézescsoki; boldogságérzet a kimerült, agyonhajszolt focistáknak...

Mézescsoki; boldogságérzet a kimerült, agyonhajszolt focistáknak. Hihetetlen jó hatással van az emberi szervezetre: . Linné istenítette, ezért adta neki a Theobroma, azaz „az istenek eledele” nevet

Szarvasgomba, vagy gímgomba! Hatalmas életerő, egészség, fáradhatatlanság, energia...

A világ legjobb szarvasgomba keresője a gímszarvas! A bikák az őszi szarvasnász idejére feltáplálják magukat "gímgombával"!

Egy jól kereső kutyával napi 3-5 kg szrvasgombát is begyűjtenek: pl. ennek a gímgombának az értéke cca. 1,5 - 2 millió Ft...

Hylotelephium - őszi mézelő növény...

A világhírű kakaóbab/a csokik alapja: . Linné istenítette, ezért adta neki a Theobroma, azaz „az istenek eledele” nevet

Kakaóbab: a világtermelés 3 millió tonna:. Linné istenítette, ezért adta neki a Theobroma, azaz „az istenek eledele” nevet. Dél- Amerikában és Afrikában fizetőeszköz volt...

Beltartalmi értékei:Kakaóvaj: 44-46%  Fehérje: 11-14%  Cellulóz: 9%  Keményítő: 7-11%  Csíra: 2%  Természetes színezék: 4%  Víz: 8%  Ásványi anyag: 2,6%  Teobromin: 1,2-1,5%  Cukrok: 1%  Koffein: 0,2%

Mézescsoki; Theobroma=Istenek eledele. Boldogságérzet a kimerült, agyonhajszolt focistáknak...

Mézescsoki; boldogságérzet a kimerült, agyonhajszolt focistáknak...

Ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

Ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

Ha törik, ha szakad a sav-bázis egyensúlyt (pH7 - pH7,5) tartani kell...

A citromlé fokozza a nyálelválasztást, csillapítja a szomjúságot, mivel oldja és eltávolítja a szervetlen sókat: A vízfelhalmozódás a szervezetben a sós, főtt, sütött, fagyasztott ételek fogyasztásának következménye: Ezért elsősorban azoknak kell citromkúrákhoz folyamodniuk, akik az átállás időszakában vannak.

Bioflavon-tartalma vértisztító hatású, és regenerálja is a véredényeket. Bélféreghajtó és puffadásgátló hatása is van. A citromlé fokozza a nyálelválasztást, csillapítja a szomjúságot, mivel oldja és eltávolítja a szervetlen sókat.

A citromlé hígítva is elpusztítja a kolera-, a diftéria-, és a tífuszbaktériumokat. Szinte nincs olyan betegség vagy gyengeségi állapot, amin a citrom ne segítene. A bőrnek is elsőrendű fiatalítója és regenerálója; megelőzi a kopaszságot, erősíti a fejbőrt, a hajhagymákat. Mandula-, vagy avokádóolajjal elegyítve jó bőrápolószer. Ha ezt erősen a fejbőrbe dörzsöljük, hamarosan megszünteti a haj korpásodását, megakadályozza a hajhullást.

A citromsav természetes savként kettős hatást fejt ki a szervezetben; mintegy szabályozza azt. A feleslegesen bekerült ásványi anyagokat, sókat, bomlástermékeket oldja, kivételes újjáépítő (regeneráló) tulajdonságánál fogva a hiányzó szerves sókat pótolja, segít azokat a szervezethez kötni.

Citrom: a mérgezés ellenszereként hatásosnak vélték kígyómarás ellen, ajánlották szívbetegeknek is. Hatásos vizelethajtónak, izzasztónak, vérzést elállító, sebösszehúzó szernek tartották, használták csuklás elállítására, a begyulladt torkot is meggyógyítja...

Az 1600-as évek elején az orvosok felvetették, hogy a citromlé gyógyítja, illetve megelőzi a skorbutot. kísérlete: a skorbutos betegek egyik csoportjával citromot és narancsot etetett, a másik csoport almabort kapott, a harmadikat pedig gyógyszerrel kezelte. A citromot, narancsot fogyasztók állapota javult, szemmel látható volt a gyógyulásuk. A szenzációs eset után 40 évvel...


Naponta 1 ek. méz + 1 ek. virágpor + 2 citrom leve egy embernek. A sav-bázis egyensúly is fontos!